perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kooikerhondjein erikoisnäyttely 2012

Lauantaina 9.6. lähdimme aikaisin aamulla ajelemaan kohti Riihimäkeä. Autoon saatiin melko hyvin mahtumaan 2 aikuista, 1 vauva, vaunut, 2 koiraa omissa häkeissään ja muutama kassi. Eipä kyllä enempää olisi mukaan mahtunutkaan... :) Paikalla oltiin hyvissä ajoin jo ennen pentujen kehään menoa. Näyttelyn seuraaminen jäi tosin hyvin vähälle ja olin tosi huonosti perillä missä vaiheessa ollaan menossa. Kahden koiran ja vauvan hoito vei kovasti huomion muualle, vaikka oli apukäsiä mukana ja Uffen esittäminen ulkoistettu oikeastaan täysin. ;) Urokset ja nartut olivat siis omissa kehissään ja Uffen ja Islan esittämiset meni osittain päällekkäin, joten Anne ja Riikka auttoivat Uffen esittämisessä. Ja paremminhan Uffe esiintyyn jonkun muun esittämänä... Islan vein siis myös kehään, koska ravi on jo ollut reipasta ja tasaisen kaunista. Uffe tuli hienosti valioluokan toiseksi ERI:llä ja SA:lla! Isla kulki kehässä mahtavasti ja ansaitsi tuomarilta ERI:n ja valioluokan neljännen sijan! Tuomari huomasi Islaa tutkiessaan leikatun jalan lihaksen olevan vielä toista pienempi ja sitä hieman ihmetteli. Liikkeet olivat tuomarin mukaan erittäin hyvät, eikä olisi huomannut niissä mitään vikaa ellei olisi jo tiennyt lihaksen olevan vielä vahvistumista vaille. Mutta osasi kuulemma katsoa nyt tarkemmin ja näki liikkeistä puuttuvan "voimaa". Mutta pääasia, että liikkeet muuten kunnossa, enää vain lihaksen vahvistumista vaille, jotta liikkeet olisi taas "täydelliset". Isla pääsi valioluokasta vielä mukaan paras korvakoru-kisaan, jossa pääsikin toiselle sijalle! :) Uffe osallistui Bullbenz-kasvariin ja Sallyn jälkeläisluokkaan. Kasvari tuli neljänneksi ja jälkeläisluokka kolmanneksi. Vein Uffen ja Islan vielä parikilpailuunkin ja siellä ylsivät toiselle sijalle. Parikisassa näki jo selvästi Islan jalan väsyneen pitkästä päivästä, kun lopuksi tuli muutama hyppyaskelkin.... Turhan pitkä päivä siis kuitenkin matkoineen kaikkineen, mutta eipä ollut enää illalla kotona mitään vikaa jalassa ja seuraavana päivänäkin Isla käveli normaalisti.

Tässä loistavia kuvia erkkarista: Suuri Kiitos Tytti ja Suvi mahtavista kuvista! :)


 
Tämä oli kai oma koira?? :)

                              Uffen mahtavat liikkeet   
Uffe ja Isla parikilpailun toisina.


Kuvien asettelu ei ehkä ihan toiminut niin kuin piti.... Kuvatekstejä en pystynyt laittamaan kaikkiin kuviin mitenkään järkevästi.... :) Suvin kuvissa olikin jo nimi valmiina, muut kuvat ottanut Tytti Käyhkö.

Seuraavat näytelmät mahdollisesti syksyllä. Nyt vietetään kesään, vahvistetaan Islan jalkaa, ravitaan Uffen turkki sekä palataan agilityn pariin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti