torstai 6. syyskuuta 2018

Pennut omissa kodeissaan

Pennut lähtivät viime viikon aikana kaikki omiin koteihinsa, Veikkakin siis löysi lopulta kodin. Pennut muuttivat Helsinkiin, Espooseen, Siuntioon, Kaarinaan ja Kokkolaan. Pentujen rekisteröinti kennelliittoon suijui nopeammin kuin osasin ajatellakaan. Keskiviikkona oli sirutus aamulla, rekisteröintimaksun maksoin joskus puolen päivän paikkeilla ja illalla pentue näkyi jo koiranetissä. Rekisteritodistuksetkin tulivat jo perjantaina, kun olin varautunut, että ensimmäiset pennut lähtevät ilman rekisteröintitodistusta kotiin ja postitan perässä. Ei siis tarvinnutkaan postittaa. 😊 Koiranettiin,  pentueen tietoihin, linkki tässä:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=MOOISTEKOOI&R=314

Pentujen nimiä olin joskus aikaa sitten jo miettinyt, ennen kuin edes oli pennuista vielä mitään tietoa. Koko ajan on ollut ajatuksena löytää sopivat nimet kirjoista, tarinoista ja saduista. Alkuun en keksinyt tarpeeksi monta hyvää A-alkuista ja nimeä ja sitten nettiä selatessa tuli vastaan antiikin Kreikan jumalten nimet. Niitä olikin sopivasti 5 A:lla alkavaa, 2 jumalaa ja 3 jumalatarta. Ne otettiin siis käyttöön, mutta halusin lopulta kuitenkin lisätä nimiin vielä toisen osan, joten nimet tarinoista pääsivät myös käyttöön, niitä kun löytyi lopulta viisi sopivaa. 😊

Mooistekooi Apollon Asterix"Aapo"


Mooistekooi Ares Albus "Veikka"

Mooistekooi Afrodite Aurora "Hipsu"Mooistekooi Artemis Alice "Mysti"
Mooistekooi Athene Arwen "Nellie"


Meillä kotona on palattu normaaliin arkeen, pentuaitaukset purettu ja Islakin on jo kotiutunut takaisin kotiin, muutama päivä piti murjottaa, mutta nyt on jo iloinen itsensä. Hivenen taitaa jalka vaivata, en saanut ortopedille vielä aikaa, mutta ontuminenkin nyt loppui, joten seurataan. Varmaan joku lääkärikäynti otetaan syksyn aikana kuitenkin, jalkojen tilaa ei ole hetkeen tarkistettu. Kuvien ottoa voisi harkita, jotta tietäisi paremmin, mikä tilanne on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti