maanantai 26. elokuuta 2013

Välillä jotain kivaakin! :)

Nykyään tulee kaikki uutiset kerrottua facebookin puolella, niin jää tämä blogin kirjoittaminen vähiin...
Tosiaan 7.8. oli Islan kontrolliultra ja virtsarakko todettiin puhtaaksi, ei kiviä!! Jes! Saatiin lopettaa antibiootti ja aloitettiin nivelravintolisien antaminen uudestaan. Erikoisruokaa Isla syö vielä muutaman kuukauden, mutta pikku hiljaa saa ruokaan listätä muutakin, kunhan virtsan pH:ta seurataan. Jos pH nousee, niin sitten Isla saa vain erikoisruokaa, mutta nyt on pienet kokeilut kuitenkin olleet ok. Toki annan Islalle edelleen karpaloa joka päivä, jottei pH nousisi.
Samalla lääkärikäynnillä Islalle aloitettiin myös uusi Cartrophen pistoskuuri ja kipulääke lopetettiin. Nyt Isla on saanut kolme piikkiä ja näyttäisi tassujen nuoleminen jo vähentyneen, keskiviikkona saa vielä yhden piikin tällä erää. Pitää muistaa myös selvittää lääkkeen dopingaika, erkkariin ilmoittautuminen päättyy pian! :)

7.8. käytiin illalla Uffen kanssa Mynskin epiksissä vähän mölleilemässä mini-luokassa! :D Medi hyppyjä ei olla vielä otettu juurikaan, joten siksi mineihin. Ptikästä tauosta huolimatta rata meni hienosti, toki helppona mölliratana ja ilman kontakteja en osannut muuta odottaakaan. Vaikka helposti tuollakin radalla olisi voinut Uffe lähteä väärille esteille. :)

Tässä video meidän suorituksesta:

Nyt on Islalla juoksut ja Uffe hoidossa. Harmittavasti osui juuri nyt, kun olis ollut kiva mennä treenaamaan. Ja lauantaina olis seuran agimestaruuskisat. Tarkoitus olisi Uffen kanssa osallisstua, mutta eipä ole edelleenkään juuri medihyppyjä hyppinyt ja Islan juoksut kesken... :/ Mutta Uffen hyppäämisessä ei mitään vikaa, joten sen puolesta vois jo hyppyjen korkeutta nostaa. Ja Islan juoksujen alustakin on sitten yli kaksi viikkoa. (Oikeastaan kyllä liian aikaisin Uffe tulis takas kotiin...)

2 kommenttia:

  1. Hei! Mites teillä kävi muuten koiran suhteen kun oli vahingossa ollut liian suuri se rimadyl annos? Tuliko jotain munuaisongelmia pitkässä juoksussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ei onneksi tullut mitään ongelmia! Kontrolliverikokeessa oli afos (maksa-arvo) vähän koholla, mutta lääkärin mukaan saattoi johtua vain eturauhasen tulehduksesta, joka oli silloin päällä. Koira täysin kunnossa! :)

      Poista